5 OCTOMBRIE – ZIUA INTERNAȚIONALĂ A EDUCAȚIEI

Înălțimea educației

 Oare cel mai înalt cadou pe care îl poate primi un COPIL este EDUCAȚIA?

Răspunsul este DA!

Cei care trudesc an după an pentru a planta semințe bune, care vor rodi mai târziu, DASCĂLII, cei care petrec nu foarte multe ore alături de copiii dumneavoastră  – știu acest lucru.

FAMILIILE care –și păzesc , călăuzesc, îngrijesc copiii și intră în contact cu ȘCOALA, pentru a colabora cu PROFESORII știu acest lucru.

Ne străduim și sperăm că peste ani rezultatele să fie pe măsura așteptărilor, iar INĂLȚIMEA EDUCAȚIEI să fie recunoscută la adevărata ei VALOARE.

Prof. înv.primar, Boerescu Ofelia

img_4231-copy

img_4232-copy

 

Să nu-i educăm pe copiii noștri pentru lumea de azi. Această lume nu va mai exista când ei vor fi mari și nimic nu ne permite să știm cum va fi lumea lor. Atunci să-i învățăm să se adapteze.

(Maria Montessori)

Pornind de la aceste cuvinte, astăzi de Ziua Internațională a Educației, dascălii Școlii Gimnaziale “George Topârceanu” au desfășurat și activități dedicate acestei zile. Educație rutieră; Sisteme educaționale din Europa,  Educația la înălțime și Flash mob sunt doar câteva dintre aceste activități. Și nu doar cadrele didactice au fost cei care au pregătit maeriale deosebite elevilor.

La rândul lor profesorii au avut parte de surprize frumoase din partea elevilor lor. La intrarea la oră au fost întâmpinați cu aplauze și cu mulțumiri, semn că semințele educației pe care le sădesc în sufletul copiilor,  mai devreme sau mai târziu dau roade.

img_4214-copy img_4216 img_4221-copy

Coordonator programe și proiecte,

prof. Ciorobea Victorița